vrijdag 22 juli 2016

Pasta Bruschetta

Nogmaals een snelle pasta met de smaken van een traditionele bruschetta, zijnde lekkere sappige tomaten en veel knoflook!!
 
Voor 2 personen
 
200gr kipfilet
250gr farfelle
100gr kerstomaten
1 grote trostomaat
100ml passata
handvol zongedroogde tomaten
3 teentjes knoflook
handvol blaadjes basilicum
balsamico siroop of azijn
olijfolie
peper
zout
parmezaanse kaas
 
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
Snij de kerstomaten en de trostomaat in kleine blokjes. Kruid met peper, zout en 1 teentje uitgperste knoflook. Laat kort marineren.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, bak de kipfilet hierin goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout.
Haal de kipfilet uit de pan en snij in stukjes.
Voeg de tomatenblokjes toe aan de koekenpan, samen met de passata en de zongedroogde tomaten.
Knijp de overige 2 knoflookteentjes uit in de saus. Voeg de kipfilet terug toe.
Werk nu af met de balsamico azijn naar smaak en de basilicum.
Voeg de pasta toe en serveer met parmezaanse kaas!
Smakelijk!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten